sunnuntai 16. elokuuta 2015

Ananassalsa


Yksinkertainen on usein myös hyvää. Ainakin tässä ananassalsassa tuo pätee, itse tekeminen ei juuri kikkailuja vaadi ja maku on mitä parhain. Ananassalsa on päätynyt meillä tietysti tortillojen ja tacojen täytteeksi, mutta myös grillatun kanan kupeeseen sekä salaatin höysteeksi. Raikasta, vähän tulista ja samalla myös makeaa, yksinkertaisuudessaan ihan huippuhyvää.

ANANASSALSA

1/2 tuore ananas
1 punasipuli (suht pieni)
1 lime
chiliä
korianteria
suolaa
mustapippuria

Pilko ananas ja sipuli pieneksi, mausta limemehulla, chillä, korianterisilpulla, suolalla ja pippurilla. Anna maustua hetki jääkaapissa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...