torstai 23. huhtikuuta 2015

Kinkku-fetapannari


Kevät ja kuhina on täällä. Tuntuu, ettei kukaan malta pysyä sisätiloissa, kun aurinko paistaa ja putsatut kadut kutsuvat skeittaajaa, nurmikenttä pelaajaa tai piha kuopsuttajaa. Kokkaaminen ja ruokailu jää tässä keväthurmoksessa vähän toiseksi, mutta koska syödä pitää, on nopeasti toteuttettavat erilaiset ruokaisat salaatit, täytetyt leivät ja suolaiset pannarit nyt kovassa huudossa. Näitä suolaisia pannareita on meillä tehty erilaisia versioita, välillä vegenä (yrttejä, kasviksia ja erilaisia juustoja), välillä tuhdisti pekonilla, mutta tämä kinkku-feta-versio tuntuu olevan kestosuosikki.

KINKKU-FETA PANNARI

3 munaa
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
25g sulatettua voita
1/2-1 tl suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
chilijauhetta

kinkkutäyte:
200g kinkkua suikaleina / paloina
2-3 dl juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
100g fetaa
tuoreita yrttejä (esim. basilikaa / rucolaa)


Vatkaa kulhossa sekaisin munat ja puolet maidosta. Lisää jauhot ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Lisää loput maidosta, suola ja mausteet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele täyteainekset ja juustoraaste tasaisesti taikinan päälle. Paista 200-225 asteesessa noin 25-30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Pannaria, Nam! En edes muista milloin olen viimeksi syönyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannari on todellakin nam! Meillä vaan makea pannarit jääneet ihan unholaan, kun nää suolaiset versiot jotenkin maistuu kaikille paremmin :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...