torstai 6. maaliskuuta 2014

Sitruunainen lohipasta


Loman jälkeinen arki on taas perussirkusta ja minuuttiaikataulua. Kokkailuun ei tunnu jäävän yhtään ylimääräistä aikaa; mitä nopeampaa apetta, sitä parempi. Siksi olikin hauskaa osallistua Blogiringin kampanjaan, jossa ideana oli tehdä nopeaa kalaruokaa Abba Ateriavalmis uutuuskastikkeita käyttäen, siis täydellistä arkiruokaa.


Olen moneen otteeseen täällä jauhanut siitä, kuinka kala on parasta pikaruokaa (ja myös siitä, että sitä tulee meillä syötyä luvattoman vähän) ja kuinka kala sopii nopeutensa puolesta arkeen täydellisesti. Abban uusi valmiskastike tekee hommasta vielä nopeamman ja iisimmän, itse asiassa meidän tapauksessa jopa niin helpon, että mun täytyi ilmestyä keittiöön vasta ruoan valmistuttua :) Itse kokkaamisesta huolehti Luukas, joka totesi pastan olleen naurettavan helppoa valmistaa ja todella hyvää. Samaa nyökytteli lautastaan tyhjentänyt pikkuveli, joten meidän kotikeittiöltä tulee vahva suositus tälle lohipastalle.



SITRUUNAINEN LOHIPASTA

pinaattipastaa

1 iso sipuli
1/2 kesäkurpitsaa
400 g lohta
1 pss Abba Ateriavalmis sitruunakastiketta
hyvää parmesania

Pilko sipuli ja kesäkurpitsa, paloittele lohi. Kuullota sipuli pannulla, lisää kesäkurpitsa, paista hetki. Lisää paloiteltu lohi, paista muutama minuutti. Kaada joukkoon Abba Ateriavalmis sitruunakastike, sekoittele ja anna porista hetki. Tarjoa pastan kera.











Yhteistyössä Felix Abba


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...