tiistai 19. marraskuuta 2013

Kikherne-bataatti-vuohenjuustopata

Sataa, tuulee, on pimeää ja kylmää. Eli täydellinen hetki laittaa villasukat jalkaa, tulet uuniin ja tehdä padallinen voimaruokaa. Mun ikuisuussuosikkicombo tomaatti-vuohenjuusto-jeera sai tällä kertaa seurakseen bataattia ja kikherneitä, ja täytyy sanoa, että yhdistelmä toimi. Voimia syksyn pimeyteen!

Kikherne-bataatti-vuohenjuustopata

1 sipuli
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni bataatti
200-300g kikherneitä
500g paseerattua tomaattia
5 dl kasvislientä / fondia
200g vuohenjuustoa
1-2 tl jeeraa
mustapippuria
suolaa

Lämmitä öljy ja jeera pannussa, kuullota sipuli. Lisää pieniksi pilkottu kesäkurpitsa ja bataatti, paista hetki. Lisää kikherneet, paseerattu tomaatti sekä kasvisliemi. Anna porista pienellä lämmöllä vajaa tunti. Murustele vuohenjuusto joukkoon, mausta suolalla ja mustapippurilla, nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...