tiistai 11. kesäkuuta 2013

Vaniljainen raparperipiiras


Viimeinen kuukausi on ollut yhtä hulinaa. Lapsilla käynnistyi kesäloma, esikoinen mursi skeittitempuissa kätensä, piha puhkesi kukkaan ja kitkettävää riittää, Blogirinki Media sai uuden toimiston, jonka remontti ja muutto hoidettiin Jennin kanssa alle kahdessa viikossa ja tämän kaiken päälle tietysti normaalit duunit ja arkisirkus, huhheijaa..

Kiireinen arki, jos mikä, on paras syy pieneen juhlaan. Me juhlistettiinkin poikien kanssa perusarkea nopealla raparperipiiraalla, joka nautittiin pihakahvien kera. Koska aikaa ja jaksamista oli minimaalisesti, mentiin helpoimman kautta valmistaikinalla. Hyvää tuli silti ja vaniljainen täyte pehmensi raparperin raikkautta täydellisesti.

VANILJAINEN RAPARPERIPIIRAS

paketti valmista murotaikinaa
1 prk Valion vaniljarahkaa
1 kananmuna
1/2 dl sokeria
raparpereja ohueksi siivutettuna

Sulata taikina ohjeen mukaan (toki, jos olet reipas, tee taikina itse ;) ). Pese ja pilko raparperit ohuiksi siivuiksi. Levitä taikina piirakkavuokaan, ripottele päälle raparperit. Sekoita rahka, kananmuna ja sokeri ja kaada seos tasaisesti raparperien päälle. Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 min.



Blogirinki Median uudella toimistolla kukkii juhannusruusut. Oi onni.

2 kommenttia:

  1. Vanilja ja raparperi on varmasti hyvää tässäkin muodossa!

    VastaaPoista
  2. Nam <3 Tein mustikkaversion (http://satumaa-satumaa.blogspot.fi/2013/06/piristava-voimapiirakka.html), joka toimi mainiosti! Kiitos taas inspiraatiosta!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...