keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Quesadilla

Quesadillat (tai kesädildot niin kuin jossain ruokablogissa oli hauskasti nimetty) on ollut pitkään to do -listalla, mutta unohtunut tämän kiireen keskellä. Tänään oli taas hullua minuuttiaikataulua koko päivä ja alkuilta ja kun viimein päästiin kotiin, oli kaikilla kamala nälkä. Kaapista löytyi mitä löytyi ja niistä kyhättiin hätäiset quesadillat. Tulos oli mitä maistuvin ja mikä parasta, ruoka oli pöydässä vartti kotiintulon jälkeen. Just täydellistä tähän minuuttihumppaan.

QUESADILLAT

parillinen määrä tortillalettuja
salsaa
juustoraastetta
cheddaria
kinkkusuikaileita
tomaattia

(täytteeksi käy myös feta, halloumi, jauheliha, kana, parmankinkku, rucola, basilika, ...)

Voitele puolet letuista salsalla, ripottele päälle pilkottu tomaatti, kinkkusiivut ja paloiteltu cheddar. Lopuksi reilusti juustoraastetta (etenkin reunoille, että juusto "liimaa" quesadillan kiinni) ja toinen tortillalettu kanneksi. Paista kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että letut saa hieman väriä, painele reunoista että liimautuu kunnolla kiinni. Leikkaa neljään osaan ja nauti.

1 kommentti:

  1. Toimii myös grilliruokana! Ystäväni tarjosivat ja täytteenä taisi olla fetaa ja pinaattia/rucolaa. Herkkua! Mainio pikaruoka!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...