maanantai 13. syyskuuta 2010

Pippurikana


Ensi alkuun lienee pieni selitys paikallaan, miksei blogi ole aikoihin päivittynyt. Syynä on ollut muutokset elämässä ja sen myötä muutto, uuteen keittiöön totuttautuminen ja olennaisten välineiden hankkiminen. Miten ärsyttävää onkaan kesken ruuanlaiton huomata, ettei omista kauhaa, siivilää tai just sitä ratkaisevaa maustetta.. No jos ei tässä muuta opi, niin entistä luovemmaksi ;) Ja jottei elämä menisi liian helpoksi, hankin vielä uuden läppärinkin, jota parhaani mukaan yritän nyt opetella käyttämään, pientä sekoilua voi siis olla päivityksissä.

Mutta nyt muutosten ja muuton jälkeen arki alkaa palautumaan ja sitä myöten keittiössäkin ehtii taas viihtyä. Viikonloppuna tein pitkästä aikaa retken Vii Voaniin ja ostosretken saaliista inspiroituneena tom yamia ja cashewpähkinäkanaa. Eilisek kruunasi fajitakset ja guacamole, tänään oli vuorossa "ei tullut takkia, tulikin liivi"-tyyppinen mitä kaapista löytyy sävellys. Hyvää silti, vaikkei kuvasta sitä välttämättä uskoisi.

PIPPURIKANA (2-3 h:lle)

1 1/2 -2 filettä maustamatonta broileria
pieni sipuli
puolikas isoa paprikaa
1 dl ranskankermaa
pala pippurituorejuustoa
1/2 kanaliemikuutio
1 dl ruokakermaa
currya
suolaa

jasmiiniriisiä

Paista broikkupalat pannulla, lisää sekaan sipuli ja paprika, paista hetki. Pilko pala tuorejuustoa sekaan, lisää hieman ranskankermaa, kanaliemikuutio ja ruokakerma, anna porista hetki, mausta currylla ja suolalla. Tarjoile riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...