torstai 2. heinäkuuta 2009

Mansikkakanasalaatti

Mulla on jo pitkään tehnyt mieli ruokaisaa mansikkasalaattia, mutta en ole saanut aikaiseksi. Eilen päätin viimein ryhdistäytyä, kun ystäväni Paula tuli käymään. En löytänyt mistään mieluisaa ohjetta, joten kehittelin tämän mansikkakanasalaatin itse. Kanan marinoin World foodsin marinadikastikeella, se on mun tän kesän suosikki. Salaatissa voisi mozzarellan sijaan voisi kokeilla myös fetaa tai vuohenjuustoa (yllätysyllätys), miksei sinihomejuustoakin jos siitä tykkää. Joka tapauksessa salaatti toimi tälläisenäänkin loistavasti; lämmin kesäilta puutarhassa, roseeviiniä ja ihanaa seuraa.

MANSIKKAKANASALAATTI

erilaisia salaatteja
kevätsipulia
hunajamelonia
mozzarellaa
kurkumiini-sitruunaruohomarinoitua kanaa
mansikoita
basilikaa
paahdettuja pinjansiemeniä

kastike:
oliiviöljyä
valkoista viinietikkaa
hunajaa
Maille dijonsinappia (sitä karkearakeista, jossa on myös siemeniä)
vettä

Marinoi kanaa vähintään tunti. Paista kanapalat pannulla ja anna jäähtyä. Revi salaatti pohjalle, pilko hunajameloni, mozzarella ja kevätsipuli. Lisää kanapalat ja lohkotut mansikat. kaada sekaan kastike. Koristele basilikasilpulla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. Nauti hyvässä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...